Cu o echipă de angajați cu vasta experiență în domeniul producției de fire pentru tricotat și croșetat, firma pune accent în special pe promptitudine și seriozitate.

Structura companiei, flexibilitatea și diversificarea produselor și serviciilor acesteia permit adaptarea continuă la schimbările și cererile pieței din România. Principala misiune a companiei este de a îndeplini obiectivele clienților prin calitate superioară oferită la prețuri accsibile.

Cum lucrăm

SC FILANINA FILTEX SRL, cu sediul în Căpățâneni Pământeni, strada Principală, numărul 10, comuna Arefu, județul Argeș este una din societățile romanești cu domeniul în pregătirea fibrelor și filarea fibrelor textile, binecunoscute în lumea textilă.

FILANINA FILTEX  produce fire de lână cardate şi pieptănate pentru covoare, pături, tricotaje, aţă cusut saci, fire BBC pentru urzeală, pături de lână şi melană, dărăcit şi tors lână, fire pentru tricotat și croșetat, perne, pilote.

Gradual, compania este în curs de dezvoltare constant, iar gama de fire de tricotat sau croșetat s-a diversificat continuu.

Compania are o linie de producție completă: filatură cardată, semipieptanată și pieptanată prin investiții anuale, ceea ce permite obținerea de produse la standarde înalte.

 

Despre noi

FILANIA FILTEX

Pagini Aurii
FILANINA FILTEX SRL

fire de lână

Vizitează-ne

Str. Principală, Nr. 10,

DN 7C, Com. Arefu,

Căpățânenii - Pământeni,

Cod poștal 117040,

Jud. Argeș

fire de lână

Site Web realizat si gestionat de FCR Media On Line SRL - www.paginiaurii.ro